Waterdichte tas voor de sup

Het begon allemaal met het zoeken naar een waterdichte tas voor de sup.

In 2021 waren we opzoek naar een drybag. We verhuurden sup’s en wilden een tas meegegeven zodat de mensen hun spullen veilig en droog mee konden nemen als ze het water opgingen.

Via via hoorden we over de Wickelfisch tassen. Zwemtassen die uit Zwitserland komen en 100% waterdicht zijn. Als je ooit in Basel bent geweest dan weet je waar ik het over heb, namelijk Rheinschwimmen. Als het daar warm is kleden de mensen zich uit op de kade, doen hun kleding, telefoon en zelfs laptop in de tas, en laten zich lekker een stukje meedrijven met stroming van de Rijn.

Perfect, dit is wat we zoeken! Dus bestelden wij deze zwemtas om zelf te testen. We werden er gelijk verliefd op, wat een top tas!

Het is nu een jaar geleden dat we de uitdaging aangingen en het product naar Nederland zijn gaan halen.

 

Deze drybag promoten

Maar dan? Hoe, wat en waar gaan we beginnen?

Als een stelletje onervaren groentjes gingen we aan de slag. Na wat braderieën en zomermarkten merkten we dat we eerst iets aan de presentatie moesten doen. Want we vertelden wel dat het waterdichte drijvende tassen zijn….maar je zag ze denken…”jaja, het zal wel”.

 

Het moest anders, we moesten het laten zien!

Ook wilde we iets doen waardoor we meer bekendheid kregen in de rest van Nederland. Het ging de Libelle Zomerweek worden. Daar komen veel gezellige dames een dagje shoppen vanuit alle provincies. Voor onze stand hadden we dan ook een bak vol water gezet en demonstreerden de tassen met ons eigen mobieltje erin. Die demonstraties waren perfect. Mensen bleven geïnteresseerd kijken en we kregen positieve reacties. Het was een week hard werken, lange dagen, veel praten en we hadden geen stem meer over. Maar wat hadden we veel geleerd.

Om onze stem een beetje te besparen bij een volgend evenement besloten we een mooi promotie filmpje te maken. Zo kunnen mensen zien wat het is, en hoe het werkt. Er was een datum geprikt voor de opname en hadden wat vrienden en familie opgetrommeld om te figureren. Het is dan ook een promo filmpje geworden waar we ontzettend trots op zijn!!

 

 

En ja, we gaan dit jaar weer! Deze onervaren groentjes hebben daarom besloten dit jaar weer naar de Libelle Zomerweek te gaan. Nu met meer ervaring, mooie demonstratiefilmpjes, een bestickerde Wickelfisch auto en een uitgebreider assortiment. Wat hebben we er weer zin in!

De Libelle Zomerweek is van 11 tot en met 17 mei 2023 in Vijfhuizen bij EXPO Greater Amsterdam. Kom gezellig langs!

 

Volg ons ook op:  http;www.facebook.com/WickelfischNL  of op Instagram: @wickelfischnl