Weekendje Basel

We waren nog maar net begonnen met de verkoop van de mooie waterdichte tas van Wickelfisch toen we een uitnodiging kregen. Het bestaan van 20 jaar Wickelfisch mochten we meevieren in Basel Zwitserland in het weekend 17 juni 2022.

Wat was dat leuk! Zo konden we onze collega’s, die we alleen nog maar via mail en telefoon hadden gesproken, nu in het echt ontmoeten. Ze hadden een super weekend geregeld.

Waterdichte rugtas

We werden samen met het team uit Oostenrijk opgehaald bij ons hotel. Het was bloedje heet, +30 graden, en met z’n 5en in een te klein autootje naar het kantoor in Ettingen gebracht…..maar dat mocht de pret niet drukken. We kregen een mooie rondleiding en een verfrissend drankje in de airco. Ook kregen we de nieuwe modellen van de waterdichte tas, rugtas en het bikini tasje te zien. Ze zagen er super leuk uit dus gelijk besteld voor de verkoop hier in Nederland!

Daarna gingen we met de tram van Ettingen naar Bazel. Er volgde een mooie rit door de stad. Leuk om te zien dat daar zoveel mensen met een Wickelfisch tas lopen.

Aangekomen in Bazel liepen we via de ‘Mittlere brücke’ over de Rijn. Onder je zag je de mensen op hun Wickelfisch voorbij drijven. Na diverse foto’s en filmpjes gemaakt te hebben gingen we zelf met een bootje de Rijn op. Hierbij werden we ook weer verwent met een hapje en een sapje.

Daarna nog gewandeld langs de Rijn en de dag afgesloten bij restaurant ‘Le Rhin Bleu’. Mocht je ooit in Bazel zijn raad ik aan hier te gaan eten. Heerlijk eten en wat een schitterend uitzicht!!

Bedankt collega’s/vrienden van Wickelfisch Zwitserland en Oostenrijk. Het was werkelijk een top weekend!

 

                  

Bekijk het promo filmpje van Wickelfisch ch 

Kijk gerust op onze site voor meer info; https://wickelfisch.nl