Wickelfisch voor alle seizoenen!

 

De Wickelfisch alleen in de zomer gebruiken?? Nee natuurlijk niet!

Veel mensen denken dat de Wickelfisch echt een seizoen product is, maar niets is minder waar! Juist in ons koude, natte, kikkerlandje kan de waterdichte tas het hele jaar door gebruikt worden.

Nee, er wordt niet veel gezwommen buiten het zomerseizoen, dat moet ik toe geven. Maar dat is niet de enige activiteit die met de Wickelfisch gedaan kan worden.

Denk bijvoorbeeld aan een mooie herfstwandeling, je bent vaak qua kleding al voorbereid op een natte wandeling. Laarzen aan, een wind jack en een oude broek. Maar waarom niet meteen de Rugtas van Wickelfisch? Stop alles er in! Zelfs droge kleding kan mee als je later op de dag nog eens lekker ergens wat wilt gaan eten. Alles blijft droog!

 

Of als jij, of je kind ‘s ochtends naar school of werk moet fietsen door de regen, stop al je spullen in de Wickelfisch en alles blijft droog.

Ik hoor je denken: Daar gaat mijn kind niet mee lopen!

Of:  Alles in één vak dat is niet handig! Dan is dé oplossing om je hele tas in de Wickelfisch te stoppen! Haal je tas eruit en je hebt gewoon je eigen vertrouwde, maar wel droge tas!

En dit alles geld natuurlijk ook voor de sneeuw! Wie weet krijgen we wel een keer een sneeuw en ijsseizoen. Ook dan ben jij voorbereid!

 

Kijk voor meer info op:

https://wickelfisch.nl/wickelfisch-waterdichte-tas-drybag-sup/

 

En we zijn te volgen op:

www.instagram.com/wickelfischnl

www.facebook.com/WickelfischNL

 

Nog meer leuke en handige producten van Wickelfisch vind je op: www.wickelfisch.nl